pondělí 21. července 2008

Monte Negro - vybavení

Seznam nejdůležitějších věcí, které je dobré si vzít (inspirace aby někdo něco nezapomněl). Kdyžtak mě prosím doplňte v komentářích:

* peníze, pas, pojištění (25.7. - ..), lístky na vlak !!
* spacák, karimatka, teleskopické hole, baterku (nebo čelovku)
* pohory + trekové ponožky, sandály (k moři), nepromokavá bunda, pláštěnka, trička (nejlíp termo), triko s dlouhým rukávem, teplou mikinu, kalhoty do terénu, tepláky do spacáku, kraťasy (sukně, šatičky a pod. :), plavky, pokrývku hlavy !!
* ručník, hygiena, léky, opalovací krém
* do dvojice: stan, baťůžek na tůry, vařič, plyn, ešus
* jídlo, alkohol do stanu, alkohol do vlaku

Další domluva a podrobnosti (kolik peněz, jaké jídlo) v komentářích!

3 komentáře:

Schenk řekl(a)...

Takže kolik teda berete peněz a jídla? Já mám vyměněných 200e + beru ebassovanou kartu. Pečivo se dá koupit čerstvé v Žabljaku, takže je zbytečné kupovat dopředu. Kolik berete dobrých večeří, polévek a spol. (do dvojice)?

maruška řekl(a)...

my s Evčou berem jídlo na 5 dní:večeře :snídaně (čínský polívky),večeře:každá nesem 5 rychlejch večeří (sice se na ejdnom sáčku píše, že jsou to 2 porce,ale ve skutečnosti je to 1:),den: nejaký ty musli tyčinky si beru plus pečivo

maruška řekl(a)...

tak v čerý hoře bude ješte o trochu víc veselo, než sme puvodně předpokládali...takže všichni, kdo chtějí přežít, se zitra pudjou naočknout proti žloutence typu A, jak už nás všechny nainstruoval přenašeč Lukáš se skorojistýmspolupřenašečem (prej 90 %) Chockem:))