středa 28. května 2008

Praha, Erfurt, Paříž - Hitler patří za mříž

Vzhledem k tomu, že můj blog skončil v propadlišti dějin, rozhodl jsem se parazitovat na cizím. Tož POME NITRA!


Nejdřív jsem chtěl navrhnout, abychom jeli do Afriky na černošky, ale moje pracovní vytížení (zase!) mi to nedovolí. Během prázdnin mám ale několik plánů a každý z vás je vítaný se připojit. V srpnu (15.) mě navštíví dva kámoši z ciziny. Jde takhle Američan, Němec a Čech do Prahy. Tam pijou a Němec říká: "Pojeďme na Oktoberfest". Jedou na Oktoberfest, užívají si a najednou ten Amík říká: "Pome do Paříže". Okay, no a nakonec Čech neříká nic. Haha hehe, popiči.

Lavi dík za pozvání, užij si zbytek Španělska....

pátek 16. května 2008

Velká Fatra, srpen

Tak zase konkrétní idea, protože delší hory kolem termínu na Guču já zřejmě nedám. Zhruba tak týdenní přechod Velké Fatry (asi tak 4-5 nocí) mezi 2.-10. srpnem.

Kolo bych nechal na září, co? Bejo? ...ostatní? Nebo nikdo? Rozdělíme se na balkánskou a slovenskou sekci? Pojede i Schenk v době příprav na Švédky? Překvapí Mejla? Nebo jiný spolužák z gymplu? Nebo někdo úplně jiný? Co, nic?

středa 14. května 2008

Hory a mooře

Lavícku, co kdybysme jeli do Černé Hory? Ja to zatím nemám čas naplánovat, ale dát si znovu Durmitor, Budvu, Kotor atd., eventuelně kdyby to časově vyšlo i Guču, to mne láká. Termín bude asi 26. července - 10. srpna.

Je to výzva pro všechny, čím víc se nás posbírá, tím líp.

úterý 13. května 2008

Námět na reportáž - kolo, hory

No a takový můj plán, nebo návrh je buď kolo, nebo hory na Slovensko, nebo obojí. Nebudu mít totiž prachy ani čas na někam dál a výš. Takže bych to viděl někdy srpen, září, zhruba týden na kole po Slovensku (Rakousku, Česku), nebo taky tak zhruba týdenní přechod Velké Fatry.

Takže konkrétně: nějaký první - druhý týden v srpnu (2 - 10. 8.) na kole, i pro začátečníky - volné, odpočinkové, pivosalámové tempo někam...

Hola

Vítejte na dalším blogu příprav na něco letního. Ano, po loňském veleúspěšné diskuzi o přípravách na Bulharsko, je tu pokračování pro rok 2008. Jen letos to možná nebude tak konkrétní. Zatím teda aspoň já vůbec netuším kam, kdy a hlavně s kým.

Takže těm, co si myslím, že se někam chystají a neplánují mi to neříct, posílám maily a doufám, že tu něco naškrábete. Nějaké svoje nápady, podněty, náměty na reportáž a tak. Jen dycky pod příspěvkem hoďte do kolonky nějaký popisek, třeba "kolo, fesťák, hory, doly, velehory, Corry, sorry" a tak...

Děkuju